Thursday 30 July 2015

Bead embroidery seashell pendant "Happy birthday, Agne"

[EN] Γεια Σας! Today I am greeting you in Greek language and I want to show you bead embroidered pendant which central part was given by the Greek nature. I named this piece "Happy birthday, Agne" and I am going to keep it in my personal jewelry collection.
This pendant is very precious to me as it has its story. It was my birthday (on March) and I went to the sea in Fanari. It's an amazing place where in 360° you can see mountains with white snow cap, lake full of flamingos and the sea. First time in my life I saw flamingos and they are really scared of people... After I was walking to the beach and gathering some seashells with my man. And he was the one who found this amazing seashell. It had to pass some time until I touched that amazing piece and transformed it to the pendant.
I used Japanese seed beads, brass coloured chain and black Czech crystals around the seashell. For the chain I used freshwater pearls, Czech crystals and Japanese seed beads. 

[LT] Γεια Σας! Šiandien sveikinuosi graikiškai ir noriu parodyti karoliukais siuvinėtą pakabuką, kurio centrinę dalį padovanojo Graikijos gamta. Papuošalą pavadinau "Su gimtadieniu, Agne" ir jį pasiimu į savo asmeninę papuošalų kolekciją.
Šis pakabukas man brangus, kadangi nešioja savyje istoriją. Buvo mano gimtadienis (kovo mėn.) ir ta proga nuvažiavau į Fanari prie jūros. Ten nepakartojama vieta, kur apsisukus 360° vienoje vietoje gali pamatyti kalnus su snieguotom viršūnėm, ežerą pilną flamingų ir jūrą. Pirmą kartą mačiau flamingus ir jie tikrai prisibijo žmonių... Vėliau vaikščiojau pajūriu ir rinkau kriaukles kartu su savo vaikinu. Jis ir rado šią nepakartojamą kriauklę. Turėjo praeiti šiek tiek laiko, kol galiausiai prisiliečiau prie jos ir paverčiau į pakabuką.
Aplink kriauklę naudojau japonišką biserį, žalvario spalvos grandinėlę ir juodus čekiškus kristalus. Grandinėlei sukurti - gėlavandenius perlus, čekiškus kristalus bei japonišką biserį.












No comments:

Post a Comment